Natrag

Featured Show

Majstorska radionica dimljenja roštilja

Pretvorite svaki roštilj u pravo gurmansko iskustvo!
Na Majstorskoj radionici dimljenja i roštilja naučit ćete sve o tehnikama dimljenja, marinadama, umacima i kontroliranju topline. Pod vodstvom iskusnog grill majstora, savladat ćete tajne sočnog mesa i savršene korice – uz puno dima, okusa i dobre zabave.

17 ožujka, 2026

5 sati
Ostali datumi:
  • - 9 travnja, 2026
10 people max

Cijena po osobi: €50

Samo 10 mjesta ostalo!

Opis eventa

Uronite u svijet dima, topline i okusa koji se pamte.
Na majstorskoj radionici dimljenja i roštilja naučit ćete kako meso, riba i povrće mogu poprimiti potpuno novu dimenziju okusa kroz pravilno dimljenje i pečenje.

Pod vodstvom našeg grill majstora, savladat ćete razliku između direktnog i indirektnog pečenja, vrste drva za dimljenje, te kako kontrolirati temperaturu i vrijeme za savršeno pečen rezultat — sočno iznutra, hrskavo izvana, s mirisom koji osvaja.

Bez obzira jeste li entuzijast koji voli vikendom zapaliti roštilj ili želite usavršiti tehniku kao pravi pitmaster, ova radionica otkrit će vam profesionalne tajne koje čine razliku između “dobrog” i “nezaboravnog” roštilja.

Što ćete naučiti:

  • Osnove roštilja i dimljenja
  • Marinade, suhi začini i umaci
  • Tehnike pečenja
  • Dimljena svinjska rebarca
  • Pikantna pileća krilca
  • Burgeri od junetine s dimljenim cheddarom i karameliziranim lukom
  • Povrće na roštilju (paprika, tikvica, kukuruz) s aromom dima
  • Desert s roštilja – karamelizirane banane ili ananas s rumom 5. Dodatne vještine

Uključuje:

Okus prošlih trenutaka:

Lokacija

Test2 Camping Resort

Često postavljana pitanja

Sve što trebate znati o svom sljedećem kulinarskom iskustvu s nama

Trebam li imati vlastiti roštilj ili smoker?

Ne, sve je osigurano. Radionica uključuje korištenje profesionalnih roštilja i opreme.

Hoću li moći ponijeti hranu kući?

Da, sve što pripremite možete ponijeti ili pojesti na licu mjesta uz degustacijski meni.

Stvarne priče, svježa iskustva

Konačno razumijem zašto se kaže da se pravi roštilj peče polako.

Ana, Rijeka

Kombinacija znanja, humora i dima! Sve je bilo organizirano vrhunski, a meso – savršeno.

Marin, Pula

Majstorska radionica dimljenja roštilja
Pregledavate: Majstorska radionica dimljenja roštilja 50,00 
Dodaj u košaricu
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.