Natrag
Featured Show
Majstorska radionica dimljenja roštilja
Pretvorite svaki roštilj u pravo gurmansko iskustvo!
Na Majstorskoj radionici dimljenja i roštilja naučit ćete sve o tehnikama dimljenja, marinadama, umacima i kontroliranju topline. Pod vodstvom iskusnog grill majstora, savladat ćete tajne sočnog mesa i savršene korice – uz puno dima, okusa i dobre zabave.
17 ožujka, 2026
5 sati
- - 9 travnja, 2026
10 people max
Cijena po osobi: €50
Samo 10 mjesta ostalo!
Opis eventa
Uronite u svijet dima, topline i okusa koji se pamte.
Na majstorskoj radionici dimljenja i roštilja naučit ćete kako meso, riba i povrće mogu poprimiti potpuno novu dimenziju okusa kroz pravilno dimljenje i pečenje.
Pod vodstvom našeg grill majstora, savladat ćete razliku između direktnog i indirektnog pečenja, vrste drva za dimljenje, te kako kontrolirati temperaturu i vrijeme za savršeno pečen rezultat — sočno iznutra, hrskavo izvana, s mirisom koji osvaja.
Bez obzira jeste li entuzijast koji voli vikendom zapaliti roštilj ili želite usavršiti tehniku kao pravi pitmaster, ova radionica otkrit će vam profesionalne tajne koje čine razliku između “dobrog” i “nezaboravnog” roštilja.
Što ćete naučiti:
- Osnove roštilja i dimljenja
- Marinade, suhi začini i umaci
- Tehnike pečenja
- Dimljena svinjska rebarca
- Pikantna pileća krilca
- Burgeri od junetine s dimljenim cheddarom i karameliziranim lukom
- Povrće na roštilju (paprika, tikvica, kukuruz) s aromom dima
- Desert s roštilja – karamelizirane banane ili ananas s rumom 5. Dodatne vještine
Uključuje:
Okus prošlih trenutaka:
Lokacija
Test2 Camping Resort
Često postavljana pitanja
Sve što trebate znati o svom sljedećem kulinarskom iskustvu s nama
Trebam li imati vlastiti roštilj ili smoker?
Ne, sve je osigurano. Radionica uključuje korištenje profesionalnih roštilja i opreme.
Hoću li moći ponijeti hranu kući?
Da, sve što pripremite možete ponijeti ili pojesti na licu mjesta uz degustacijski meni.
Stvarne priče, svježa iskustva
Konačno razumijem zašto se kaže da se pravi roštilj peče polako.
Ana, Rijeka
Kombinacija znanja, humora i dima! Sve je bilo organizirano vrhunski, a meso – savršeno.
Marin, Pula
