Natrag
Featured Show
Zanatski kiseli kruh i pravljenje kruha
Upoznajte čaroliju prirodne fermentacije i naučite kako sami kod kuće napraviti savršeni kiseli kruh.
Na ovoj praktičnoj radionici naučit ćete sve – od stvaranja i održavanja startera do miješenja, oblikovanja i pečenja zlatne štruce.
Uživajte u toplini kruha koji ste sami stvorili — korak po korak, s ljubavlju i strpljenjem.
15 siječnja, 2026
4 sata
- - 30 siječnja, 2026
10 people max
Cijena po osobi: €30
Samo 10 mjesta ostalo!
Opis eventa
Zakoračite u svijet pravog, sporog i mirisnog kruha – onog koji puca pod prstima, miriše po pećnici i ima dušu.
Na radionici zanatskog kiselog kruha naučit ćete sve što trebate da sami kod kuće stvorite savršenu štrucu – od hranjenja startera do pečenja zlatne korice.
Pod vodstvom našeg iskusnog pekara otkrit ćete što čini razliku između industrijskog i pravog, fermentiranog kruha. Kroz praktičan rad, naučit ćete kako razviti vlastiti “starter”, razumjeti fermentaciju, i prepoznati trenutak kada je tijesto spremno za pećnicu.
Bez obzira jeste li potpuni početnik ili već imate iskustva s pečenjem, ova radionica vodi vas korak po korak – strpljivo, mirisno i s puno topline.
Što ćete naučiti:
- Osnove zanatskog kruha
- Starter (kvasac)
- Miješenje i fermentacija
- Oblikovanje i pečenje
- Dodatni savjeti
Uključuje:
Okus prošlih trenutaka:
Lokacija
Test1 Camping Resort
Često postavljana pitanja
Sve što trebate znati o svom sljedećem kulinarskom iskustvu s nama
Trebam li imati iskustva s pečenjem kruha?
Ne! Radionica je prilagođena svima – od početnika do iskusnih entuzijasta koji žele usavršiti tehniku.
Što trebam ponijeti?
Ništa osim dobre volje – svi sastojci i oprema osigurani su. Preporučujemo da ponesete posudu ako želite ponijeti svoj starter kući.
Je li radionica pogodna za početnike?
Apsolutno. Sve se radi polako, uz objašnjenje svake faze i individualnu pomoć.
Dobivam li recepte nakon radionice?
Da, dobit ćete digitalnu knjižicu s receptima, uputama i rasporedom hranjenja startera.
Stvarne priče, svježa iskustva
Nikad nisam znala da kruh može imati toliko okusa! Naučila sam više u jednoj radionici nego u mjesecima pokušaja kod kuće.
Ivana, Zagreb
Od startera do pečenja, sve ima smisla kad ti netko pokaže uživo. I još smo probali toplu štrucu s maslacem odmah nakon radionice!
Karlo, Rijeka
