Natrag

Featured Show

Zanatski kiseli kruh i pravljenje kruha

Upoznajte čaroliju prirodne fermentacije i naučite kako sami kod kuće napraviti savršeni kiseli kruh.
Na ovoj praktičnoj radionici naučit ćete sve – od stvaranja i održavanja startera do miješenja, oblikovanja i pečenja zlatne štruce.
Uživajte u toplini kruha koji ste sami stvorili — korak po korak, s ljubavlju i strpljenjem.

15 siječnja, 2026

4 sata
Ostali datumi:
  • - 30 siječnja, 2026
10 people max

Cijena po osobi: €30

Samo 10 mjesta ostalo!

Opis eventa

Zakoračite u svijet pravog, sporog i mirisnog kruha – onog koji puca pod prstima, miriše po pećnici i ima dušu.
Na radionici zanatskog kiselog kruha naučit ćete sve što trebate da sami kod kuće stvorite savršenu štrucu – od hranjenja startera do pečenja zlatne korice.

Pod vodstvom našeg iskusnog pekara otkrit ćete što čini razliku između industrijskog i pravog, fermentiranog kruha. Kroz praktičan rad, naučit ćete kako razviti vlastiti “starter”, razumjeti fermentaciju, i prepoznati trenutak kada je tijesto spremno za pećnicu.

Bez obzira jeste li potpuni početnik ili već imate iskustva s pečenjem, ova radionica vodi vas korak po korak – strpljivo, mirisno i s puno topline.

Što ćete naučiti:

  • Osnove zanatskog kruha
  • Starter (kvasac)
  • Miješenje i fermentacija
  • Oblikovanje i pečenje
  • Dodatni savjeti

Uključuje:

Okus prošlih trenutaka:

Lokacija

Test1 Camping Resort

Često postavljana pitanja

Sve što trebate znati o svom sljedećem kulinarskom iskustvu s nama

Trebam li imati iskustva s pečenjem kruha?

Ne! Radionica je prilagođena svima – od početnika do iskusnih entuzijasta koji žele usavršiti tehniku.

Što trebam ponijeti?

Ništa osim dobre volje – svi sastojci i oprema osigurani su. Preporučujemo da ponesete posudu ako želite ponijeti svoj starter kući.

Je li radionica pogodna za početnike?

Apsolutno. Sve se radi polako, uz objašnjenje svake faze i individualnu pomoć.

Dobivam li recepte nakon radionice?

Da, dobit ćete digitalnu knjižicu s receptima, uputama i rasporedom hranjenja startera.

Stvarne priče, svježa iskustva

Nikad nisam znala da kruh može imati toliko okusa! Naučila sam više u jednoj radionici nego u mjesecima pokušaja kod kuće.

Ivana, Zagreb

Od startera do pečenja, sve ima smisla kad ti netko pokaže uživo. I još smo probali toplu štrucu s maslacem odmah nakon radionice!

Karlo, Rijeka

Zanatski kiseli kruh i pravljenje kruha
Pregledavate: Zanatski kiseli kruh i pravljenje kruha 30,00 
Dodaj u košaricu
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.